INDEPENDENT DISTRIBUTOR
Hvis du registrerer dig her, giver vi denne hjemmeside gratisHvis du allerede er registreret hos FG Xpress og ønsker at bruge denne hjemmeside til dine egne formål, så send en e-mail til følgende adresse: [email protected]
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的

Tilgængelige i hele verden i mere end 190 lande
www.my-strip.comenglish
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
  • FGXpress PowerStrips
  • FGXpress PowerStrips
  • FGXpress SolarStrips
  • FGXpress BeautyStrips
FGXpress PowerStrips1 FGXpress PowerStrips4 FGXpress SolarStrips2 FGXpress BeautyStrips3
css3 slider by WOWSlider.com v6.4Af FG Xpress model ForeverGreen har allerede medlemmer og / eller kunder i mere end 175 lande. ForeverGreen er en sundhed og wellness selskab, grundlagt i 2004, er baseret i Utah, USA, med kontorer i flere lande rundt om i verden. ForeverGreen handles under symbolet FVRG.
FG Xpress PowerStrips er en imponerende naturlig hjælp til smertelindring, som nu engang er opført i FDA - som "Class 1 Medical enhed produkt, nyttige for smertelindring." Der er en CE godkendelse til det europæiske marked. Denne helt unikke og naturlige PowerStrip patches bidrage til at mindske smerter og ubehag i forskellige områder af kroppen.
Venligst sætte dig selv tilbage til en tid, hvor du var helt smertefri. I en tid, hvor du er fysisk, mentalt, følelsesmæssigt eller økonomisk helt afslappet og følte sig godt.

Kan du huske i denne tilstand, disse følelser og disse billeder?
SolarStrips ™ - den betagende og forfriskende blik på ernæring. Designet til at opløse på tungen og for maksimal absorption, pakker vi ind i hvert åndedrag give frisk Strip 37,5 milligram ren Alpha 3 CMP ™ planteplankton.
Marine Fytoplankton er en af de sjældneste ingredienser på planeten. Den indeholder i koncentreret form, næsten alt hvad du behøver for livet eller nyttiggørelse af et sundt liv.

BeautyStrips maske og serum har en naturlig anti-aging teknologi til både mænd og kvinder og alle hudtyper. Mask og serum er to separate elementer i BeautyStrips ™ systemet. Anvendes i kombination, det understøtter den tidløse skønhed og ungdommelig energi, der ligger inden for hver af os.
Antioxidanter beskytter mod frie radikaler og helt naturlige fugtighedscreme beskytter huden mod skadelige UV-stråler. Fine linjer og rynker bliver synligt reduceret. En navnebeskyttet blanding af naturlige ingredienser udglatter hudens struktur ved at reducere porestørrelse og reduktion af alder pletter, hvilket resulterer i en fastere, mere ungdommeligt udseende.


FG Xpress ™ forretningsmulighed

Forretningsmodellen for FG Xpress er helt unik. De PowerStrips har vist sig at være lige så effektive for muskelsmerter, ubehag, pletter og smertelindring har FGXPRESS besluttet at fremme det PowerStrips på anbefalinger fra brugere og forhandlere.
Dette er en meget speciel lejlighed, fordi FG Xpress er den første markedsføring selskab af sin slags, der bruger en banebrydende produkt inden for smertelindring, som er en 100 milliarder dollar markedet. Millioner af mennesker verden over tager daglige receptpligtig medicin til smertelindring, som ofte er et kompromis til deres generelle sundhed. - Kun i Amerika dør hvert år mere end 100.000 mennesker fra virkningerne af receptpligtig medicin.
FG Xpress blev udviklet for at give en naturlig løsning for en af de mest almindelige problemer i hele verden: Smerte.. Dette produkt er tilgængeligt overalt i udelukkende verden ved FG Xpress.dansk - Jeunesse Instantly Ageless

dansk - Prelaunch in Brasil
Advertising in dansk
Content in dansk
Mining in dansk
BTC in dansk
BitCoin and Co. - dansk

Diet in Los Angeles

Burn fat not Carbs in New York City

Weight loss in Houston

Lose weight in Chicago

Weight management in Phoenix

Fat burning diet in Philadelphia

Diet plan in San Diego

Weight reduction in San Antonio

Slim down in Toronto

Reduce weight in Dallas

Slimming in Vancouver

Fat killer in Montreal