INDEPENDENT DISTRIBUTOR
Če se prijavite tukaj ponujamo to spletno stran za brezplačnoČe ste že registrirani pri FG Xpress in želite uporabljati to spletno stran za svoje lastne namene, pošljite e-pošto na naslov: [email protected]
english
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的

Na voljo po vsem svetu, v več kot 190 državah
www.my-strip.comenglish
español
português
français
italiano
deutsch
nederlands
suomalainen
Dansk
svensk
Norsk
ελληνικά
Türk
русский
Український
Беларускія
čeština
български
polski
hrvatski
magyar
bosanski
român
slovenščina
slovenský
српски
shqiptar
Việt
日本人
भारतीय
ภาษาไทย
中国的PREDNOSTI POWERSTRIPS ™
• PowerStrips so navedeni pri FDA kot 1. razred za medicinske pripomočke, in tudi kot OTC (over the counter) razvrščena izdelek.
Obstaja CE odobritev za evropski trg.

• PowerStrips vsebujejo aktivne snovi in lepilno plast, ki ima zunanji sloj z ločenim zmesi, ki prispevajo k začasno lajšanje bolečin.

• Ti se lahko nosijo do 48 ur in se lahko izvajajo in pošiljajo vsem svetu.

Kako deluje

Kako uporabljati

Pred in po infrardečih slik

Pričevanja

Analiza živo krvi

POWERSTRIPS ZA Protibolečinska
PowerStrips vsebujejo germanij - komponento z optičnimi lastnostmi, ki odvaja toploto - podobno belo svetlobo s stekleno prizmo. Germanij obrnite toploto telesa in okolja - nazaj na območje, kjer se uporablja PowerStrips. Germanij odmori tudi toplotno sevanje na njene sestavne dele, podobno kot prizma razbija belo svetlobo v barvah spektra.

To je "dolgo vala" sestavni del toplote, ki prispeva največji delež za lajšanje bolečin. Kot je prikazano infrardeče slike, dolgovalovno toplotno prodre do 10 cm v telesu. V tej regiji, je razširitev krvnih žil. To spodbuja povečanje pretoka krvi in nastajanje naravne toplote. Ta razširitev deluje z drugimi dopolnilnimi biokemičnih in nevrološke procese, ki prispevajo k lajšanju bolečin, medtem ko PowerStrip je na kožo.

Ključne sestavine

Pri razvoju PowerStrips bili uporabljeni 5 ključne sestavine in tehnologije: Vsaka uporabljena PowerStrip ima dve plasti.Zunanja plast vsebuje elementarni germanij.Notranja ali lepilno plast sestavlja mešanico: fermentiranih korejskega rdečega ginsenga, morskega fitoplanktona (Alpha 3 CMP ™) in lepilo vodotopno. Dnevna uporaba enostavna in udobna kot nežno na kožo.
Marine fitoplankton
Korean Red Ginseng
Elemental germanij | Far Infrared Technology

Mnenja o izdelku

vsak dan več in več ljudi po vsem svetu učijo o edinstveni učinek moči trakov in objavijo svoje izkušnje na internetu.

Te izjave so individualno dojemanje eno osebo. Učinek ali proces zdravljenja se lahko različno obnašajo v vsaki osebi in ozdravitev ali izboljšanje zdravja ne more biti obljubil.
Nazaj po nesreči
Otekle roke po operaciji
koleno
Prsti
ramenskega sklepa
Spider žile
Nazaj
pajkov ugriz
Hrbet, pleče, Spanje
fibromialgija
rast
noge
Feet
oči
enostranski obremenitvi
diabetes
Prsi, živca (v nemščini)
ramenskiRazlika med toplotnimi obližev in FG Xpress PowerStrips

Gospodarska ogrevanje zaplate iz lekarne

Ko govorimo o ogrevalnih obliži, zato je pozval obližem, ki se uporablja neposredno na kožo za zdravljenje bolečine. Veliko grelne blazine uporabite kapsaicin učinkovino, ki je bil izločen iz suhega sadja kajenskim poprom.

Poleg tega obstajajo tudi železo, ki temelji prahu toplote obliž. To ne pride v neposreden stik kože z aktivnimi sestavinami in morebitno draženje kože. Železovega prahu reagira s kisikom iz zraka in tako proizvaja toploto, ki se dobavljajo v telesu. Tukaj pa je treba paziti, ker prah železa v nobenem primeru ne pridejo v stik s kožo. Torej, obliž ne more zmanjšati. V obeh različicah, je lajšanje bolečine doseči s proizvodnjo toplote.

Proizvedena toplota spodbuja prekrvavitev, kar vodi do boljše oskrbe tkiva s kisikom in hranili.FG Xpress PowerStrips

V PowerStrips za FG Xpress so večnamenske obliž s tako imenovano hibridno tehnologijo. V PowerStrips združujejo patentirano mešanico starodavnih zelišč, mineralov in elementov z revolucionarno novo tehnologijo. Na področju bolečine in neugodja se uporabljajo mišice in tkiva zgraditi dodatne energije. Tako sta zdravje in celjenje aktivira v telesu. V PowerStrips biti navedeni v ZDA s strani FDA kot razred medicinskih pripomočkov 1.

PowerStrips vsebuje naslednje glavne komponente:
 • Red Korean Ginseng
 • morskega fitoplanktona
 • Elemental germanij
Elementarni germanij ne pride v stik s kožo, kot se nahaja na zunanji strani. Druge aktivne snovi se uporabljajo na notranji strani PowerStrips.
Heat obliž

Lajšanje bolečin v toplotnih obližev se doseže bodisi z drogo kot kapsaicina, ki izhaja iz kajenski poper, ali železovega prahu, ki se segreva z reakcijo s kisikom.FG Xpress PowerStrips

V PowerStrips je toploto, ki jo elementarnega germanija. Ta germanij nanesemo zunanjo plast in ni v stiku s kožo. Germanij ima sposobnost, da absorbira telesu lastne toplote, da se pridružijo to novo in potem odraža nazaj v telo. Prav tako se toplota iz okolja absorbira germanija in odraža do 10 cm globoko v naših tkivih. . PowerStrips so večnamenske obliž z novo hibridno tehnologijo.Pri obeh oblikah se krvne žile razširijo s toploto in spodbuja krvni obtok.Transport kisika do celic stimulirano.
Heat obliž

Toplotni obliži so vezana na boleče mesto na koži. Obliži se ne sme zmanjšati, saj se v nasprotnem primeru aktivne sestavine izgubila.Železov prah iz železa, ki temeljijo prahu toplotnih obližev bi povzročilo poškodbe na koži.

Učinek traja 10-48 ur, odvisno od vrste obliža. Vendar pa je treba počakati vsaj 12 ur, preden se lahko uporabi naslednji obliž, saj je koža razdražena z aktivnimi snovmi.FG Xpress PowerStrips

Kot ogrevanje obližev, se PowerStrips prilepljena na območju bolečine. Vendar pa je mogoče zmanjšati PowerStrips na manjše dele. To omogoča večjo prožnost pri uporabi in pogostosti.

Proizvodnja toplote se seveda doseže preko seva telesne toplote in toplote iz okolja.Koža ni razdražena z drogo. Zaradi tega se lahko na PowerStrips treba nositi vsak dan, in ni potrebno, kot pri toplotnih obližev, odmor med aplikacijami.

Trajanje delovanja v PowerStrips je 48 ur. PowerStrips ponujajo veliko več kot le lajšanje bolečin. PowerStrips so, v nasprotju z toplotnih obližev, tako imenovana večnamenska obliž s številnimi drugimi pozitivnimi lastnostmi.

Korejski rdeči ginseng je bil uporabljen za tisoče let v tradicionalni kitajski medicini kot zdravilo za številne bolezni. Med drugim se lahko korejski rdeči ginseng privede do več energije in izboljša spanec.

Morskega fitoplanktona zagotavlja naše telesne celice z vseh vitalnih sestavin,. Telo se iz obliža točno to, kar je pravkar potrebuje v tem trenutku. Naše telo celice lahko regenerira in pozdravi naše telo samo le z zagotavljanjem optimalne oskrbe.
Heat obliž

Učinkovine lahko draži kožo in povzroči srbenje. Med uporabo ne bi smeli dodatno izpostavljanje drugih virov toplote, kot so grelne blazine ali obkladke. To lahko privede do dodatnega draženja kože in zdravstvene okvare.

Toplotni obliž, se ne smejo uporabiti za odpiranje ran ali priti v stik s sluznico. To lahko povzroči hudo vnetje.FG Xpress PowerStrips

Proizvodnja toplote se doseže brez aktivne snovi. Tako je tveganje za draženje kože izključena. PowerStrips biti zelo prijazen do kože in so namenjeni za vsakodnevno uporabo. Ni znanih stranskih učinkov. V primeru alergije na katero koli sestavino, pa skrb je treba ponuditi.
Heat obliž

Cena toplote obliža iz farmacije, odvisno od izdelka, okoli 2-4 evrov.FG Xpress PowerStrips

PowerStrips se prodajajo prek način neposredne prodaje. To pomeni, da lahko kupite neposredno od podjetja in ne od trgovca ali lekarni. V PowerStrips bo odpremljen v več kot 190 državah. To vam pride v lepi kuverti po pošti. Strošek poštnine je 4,95 $ po vsem svetu.

15 PowerStrips stane 59,95 $. Vključno z prevozni stroški so stroški okoli 3,50 EUR za vsako PowerStrip (odvisno od menjalnega tečaja).
Marine fitoplankton
Notranja plast FG Xpress PowerStrips tudi morskega fitoplanktona. Pripravek se izvede v skladu s patentno formulo (Alpha 3 CMP).

Eden izmed redkih proizvodov, ki vsebujejo skoraj vse, kar potrebujete za življenje (in obnovo celic) je fitoplanktona.

   

Fitoplanktona so enocelični organizmi, ki so tako majhni, da jih je mogoče videti le s pomočjo mikroskopa. Ker so mikroskopsko, lahko celice telesa, ki ga absorbira takoj (biološka) in dobili vse dragocene hranilne snovi, hkrati - z največjo učinkovitostjo.

Fitoplanktona, znan tudi kot "Super Food" je razvidno iz NASA in številnih znanstvenih študij kot najpomembnejši pridelek hrane v svetu. Fitoplanktona oskrbuje zemljo z več kot 90% predpisanega kisika. Fitoplanktona ni le pomemben vir kisika, ampak tudi pomemben vir hrane oceanov življenje. In zdi se, da nas.

Obstaja zelo malo (hrana), ki zagotavlja vse potrebne surovine, da tvorijo nove celice in ohraniti obstoječe celice. Te neverjetne rastline vsebujejo več kot 90 bistvenih hranila za zdravo telo.

Fitoplanktona vsebuje vseh devet aminokislin ne more nastaja v telesu. So vključeni Prav esencialnih maščobnih kislin (omega-3 in omega-6). Morskega fitoplanktona vsebuje ključne vitamine in minerale, kot so vitamin C, H, A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D, E, selen, cink, krom, magnezij, kalcij, niklja, železa in številni drugi.

Te hranljive snovi so pomembne za pripravo zdravih novih celic. Vsak od nas je kdaj celične ali energetskih blokad, ki imajo bodisi čustvenih ali fizičnih vzrokov. Posebna pozornost je namenjena naravnih pigmentov (NP), ki so prav tako del učinkovitih sestavin v morskih alg.

Nekatere prednosti (vendar ne vsi) morskega fitoplanktona:
 • Podpira vaše zdravje srca in ožilja: Visoka vsebnost antioksidantov, aminokislin in visoko raven omega-3 maščobne kisline so znani za podporo na kardiovaskularni sistem.

 • Spodbuja zdravo kožo: Fitoplanktona ima velike količine bioflavonoidov, ki se lahko odstranijo toksine iz kožnih celic. Vsebuje tudi riboflavin, ki zmanjšuje proste radikale v celicah kože.

 • Imunski sistem se krepi: Alanin, beta-karoten, bioflavonoidi in vitamin E podpirajo Immumsystem.

 • Povečanje energije: Fitoplanktona razstruplja telo in odstranjuje strupe iz celic. To pomaga, da izboljšajo svojo energijo in razpoloženje.

 • Stabilizira raven sladkorja v krvi: Fitoplanktona je res dobra za stabilizacijo ravni sladkorja v krvi. Krom pomaga preprečiti ali omiliti s sladkorno boleznijo. Help glutaminska kislina zmanjša željo po alkoholu in sladkorja. Fenilalanin je znano hrepenenje sladkor reduce.

 • Spodbuja skupno zdravje: Mangan pomaga vzdrževati gibljivost. Omega-6 maščobne kisline lahko ublaži simptome artritisa. Patogenov kisline zmanjša bolečine zjutraj. Fitoplanktona posebna podpora gibljivost in zmanjša bolečine in togost.

 • Krepitev jetrne funkcije: Fitoplanktona je arginin znano funkcijo detoksifikacije jeter.

 • Izboljša delovanje možganov: Visoka vsebnost omega-3 maščobnih kislin, izboljša delovanje možganov. Nukleinske kisline lahko izboljšajo sposobnosti pomnjenja. Fenilalanin izboljša duševno jasnost. Proline poveča sposobnost učenja. Magnezij pomaga zmanjšati nihanje razpoloženja.